Over Mij

Beste bezoeker

 

Vooraleerst wil ik je bedanken dat je een kijkje genomen hebt op mijn website. Ik hoop dat jullie mijn kunstwerkjes mooi vinden. Zo mooi dat jullie met mij willen samenwerken om een eigen kunstwerk te maken.

 

Maar eerst misschien iets meer over mezelf. Mijn naam is Stephanie, geboren en getogen in Vilvoorde op 28 januari 1988. Van jongs af aan was ik steeds gepassioneerd door fotografie en wou dan ook graag in deze richting verder gaan. Spijtig genoeg weet iedereen dat het tegenwoordig niet makkelijk is om je geld te verdienen als fotograaf. Iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon waarmee hij of zij foto’s maakt. Ik zelf ook en maak hier dan ook vlijtig gebruik van. Echte mooie herinneringen verdienen, volgens mij, meer dan vastgelegd te worden door een camera van een gsm. Een “echte” camera gaat er namelijk voor zorgen dat je meer uit een foto gaat halen. Hierdoor zal je dan ook steeds nieuwe ontdekkingen doen in de foto’s wanneer je deze herbekijkt.

 

En nee, voor jullie die nieuwsgierig zijn, ik ben niet meteen een studie fotografie gaan volgen. Onder het motto “Eerste een diploma waar je iets mee bent”, ben ik naar Mechelen getrokken, om Communicatiemanagement te studeren en ben afgestudeerd in de richting Event. Ook heb ik nog een tussenstop gemaakt in Antwerpen, waar ik een Masterdiploma “Visuele Cultuur en Filmstudies” heb behaald. Maar zoals velen onder jullie wel weten kruipt het bloed waar het niet gaan kan en wou ik toch iets doen met mijn passie voor fotografie. Dus heb ik een fotografieopleiding gevolgd bij Syntra in Brugge. Een studie waar ik heel veel uit geleerd heb, aangezien je les krijgt van professionele fotografen die goed zijn in hun vak. Een extra pluspunt is dat je vanaf het eerste moment al in de studio kruipt en begint met fotograferen. Maak je fouten , dan word je daar op gewezen en leer je er telkens uit.

 

Tijdens dit jaar heb ik veel geleerd en ben je klaar om je eigen weg proberen te vinden in de fotografiewereld. Ik weet dat ik nog niet alles weet, maar al doende leert men en ik hoop dit samen met jullie te doen.

 

Indien jullie nog iets willen weten over mij, aarzel dan zeker niet om jullie vragen te stellen.

 

Groetjes
Stephanie